Configuratie > Apparaten

Een Microsoft 365-beheerder kan de machtigingen voor Microsoft Teams integratiefuncties inschakelen door op deze koppeling te klikken:

https://login.microsoftonline.com/

Beheer van de Microsoft Teams-integratie en apparaten:

configuration settings devices

Microsoft Teams

Stel Microsoft Teams integratiefuncties in:

configuration settings device microsoft teams

Beschikbaarheid van Teams in aanwezigheid

Als u de Microsoft Teams status van u collega’s wilt zien in het Beschikbaarheidvenster, schakelt u ‘Gebruiken voor Beschikbaarheid’ in

teams availability in presence

Als bètafuncties in uw toegangscode zijn ingeschakeld wordt "Gebruikt bètaGraph-API" weergegeven - dit verwijst alleen naar de "Out of Office" status op basis van de Microsoft Outlook agenda. Alle andere beschikbaarheid statussen van Ms-Teams worden vrijgegeven.

Zie "Gebruiker Beschikbaarheidsstatus" voor meer informatie.

Toestaan dat oproepen worden gedaan

Hiermee kunt u uitgaand bellen via Microsoft Teams, op voorwaarde dat er een mogelijkheid is om uitgaand te bellen vanuit uw Teams-gebruikersaccount.

configuration settings devices allow calls

Wanneer "Teams" is geselecteerd als voorkeursapparaat, wordt elk telefoonnummer dat door Go Integrator Nava moet worden gekozen, doorgegeven aan Microsoft Teams om het gesprek te voltooien:

preferred device teams call

Zie "Voorkeurapparaat" voor meer informatie.

Publiceer de status 'In gesprek' naar Teams

Als de Teams bètafuncties in is ingeschakeld, wordt deze bèta Grafiek API-functie weergegeven. Met deze functie kan Go Integrator Nava de beschikbaarheidsstatus van Teams wijzigen in "In gesprek" wanneer de gebruiker een actief telefoongesprek voert via het telefoonplatform.

publish in a call state setting

Chat via Teams inschakelen

Selecteer deze optie om Teams-chatgesprekken rechtstreeks vanuit het Go Integrator Nava beschikbaarvenster te openen

enable chat through teams

Zie "Uitschuifbalk" voor meer informatie.

OPMERKING: Om de Teams-integratiefuncties in te schakelen, moet de volgende installatie worden uitgevoerd door de Hoofdbeheerder. Zakelijke of Schoolgebruikersaccounts zijn vereist!-Persoonlijke accounts worden niet ondersteund.

Meld u aan met uw Microsoft-account via het app-registratievenster:

outlook sign in window

Bekijk en autoriseer het machtigingsvenster:

outlook sign in permission window

OPMERKING: Geef toestemming namens uw organisatie moet zijn geselecteerd

Global beheerders kunnen de volledige lijst met machtigingen voor "Integrator" bekijken op:

https://myapplications.microsoft.com/

https://aad.portal.azure.com/.

Apparaat Eindpunten

Geeft alle beschikbare apparaten weer die aan het gebruikersprofiel zijn gekoppeld en die naar wens kunnen worden hernoemd, ingeschakeld of uitgeschakeld:

Device endpoints window

Report this page

Personal/Company details provided to us through this website regarding an enquiry will only be used to specifically deal with that enquiry. We will not disclose your personal information to a third party or use it for marketing purposes without your permission. Please see our Privacy Policy for more information.