Configuratie > Klik en bel

Beheer van uitgaande belmethodes en uitgaande nummerpresentatie:

configuration settings dialing

Uitgaand bellen

Selecteer de gewenste methode(n) voor uitgaand bellen:

configuration dialing settings

OPMERKING: Verschillende klik en bel opties zijn beschikbaar voor verschillende applicaties. Niet alle toepassingen ondersteunen klik en bel mogelijkheden.

Klembord Bellen

Maakt snel kiezen mogelijk door telefoonnummers te selecteren en te kopiëren, hetzij door middel van een toets combinatie of een muisklik:

clipboard dialing

Nadat het telefoonnummer naar het klembord is gekopieerd, verschijnt er een melding in de hoek van het scherm.

clipboard dial prompt notification

Klik op de belknop om het uitgaande gesprek te starten:

call button

De prompt verschijnt op dezelfde locatie als het notificatievenster - sleep naar een andere hoek om te wijzigen waar de melding wordt weergegeven

Focus bellen

Toont een Bel pictogram in compatibele toepassingen met een telefoonnummer:

focus dialing outlook

Klik op het Belpictogram om het uitgaande gesprek te starten:

dial icon

OPMERKING: Het veld moet eerst worden geselecteerd of in "focus" staan om het kiespictogram te laten verschijnen en het telefoonnummer moet een geldig formaat hebben.

Applicatie Bellen

Hiermee wordt een Belpictogram weergegeven in compatibele toepassingen door de muis over een geldig telefoonnummer te bewegen.

application dialing outlook

Klik op het Belpictogram om het uitgaande gesprek te starten:

dial icon

OPMERKING: Voor het kiezen van toepassingen moet u als volgt worden geconfigureerd met het stappenplan "Kiezen voor toepassing".

Selecteer 'Toevoegen' om de Assistent klik en bel te openen:

add application dialing wizard

Met de gewenste toepassing open, sleept u het doel naar het juiste veld:

application dialing wizard window

Met het doel op het telefoonveld verschijnen de toepassingsgegevens en het groene vinkje:

application dialing wizard window detect

Selecteer "Volgende" en vervolgens "Opslaan"

application dialing wizard next

Toepassingen die zijn geconfigureerd met behulp van de Assistent worden weergegeven in het kiesmenu:

applications to dial from menu

Afbeelding bellen

Met deze functie kan elk geldig telefoonnummer gedetecteerd worden door beeldanalyse en worden gekozen:

screenread dialing

Beweeg de muis over het telefoonnummer dat u wilt kiezen en houd CTRL-SHIFT ingedrukt. Het oranje detectie vak verschijnt en probeert een geldig telefoonnummer te detecteren. Als het telefoonnummer is gedetecteerd zal het telefoonnummer in een klik en bel veld veranderen. Klik op het telefoonnummer om uitgaand te bellen.

OPMERKING: Telefoonnummers zijn niet altijd detecteerbaar in afbeeldingen vanwege de lettertypestijl, uitlijning of helderheid van de afbeelding.

Klik en bel diensten

Selecteer een Webbrowser extensie of schakel traditionele klik en bel opties in

configuration settings dialing helpers

Webbrowser Extensie

Web kiezen maakt Klik en Bel van gedetecteerde telefoonnummers vanuit een webbrowser mogelijk:

browser extension click to dial

Selecteer een webbrowser extensie die u wilt installeren uit de lijst:

browser extension drop-down list

Edge

Selecteer Edge in de lijst met Kieshulpen in de configuratie. De standaard Windows-browser wordt geopend vanaf deze actie. Het wordt aanbevolen om Edge in te stellen als de standaard Windows-browser.

Selecteer "Haal":

dialing helpers edge

Selecteer 'Extensie toevoegen'

dialing helpers edge add extension

Er verschijnt een bevestiging:

dialing helpers edge number added confirmation

De Klik en Bel optie is standaard ingeschakeld (groen):

extension enabled default

De Klik en Bel optie kan worden uitgeschakeld door deze te selecteren (rood):

extension disabled icon

Opera

Selecteer Opera uit de lijst met kieshulpen in de configuratie. De standaard Windows-browser wordt geopend vanaf deze actie. Het wordt aanbevolen om Opera in te stellen als de standaard Windows-browser.

Selecteer "Toevoegen aan Opera":

dialing helpers opera

Er verschijnt een bevestiging:

dialing helpers opera number added confirmation

De Klik en Bel optie is standaard ingeschakeld (groen):

extension enabled default

De Klik en Bel optie kan worden uitgeschakeld door deze te selecteren (rood):

extension disabled icon

Chrome

Selecteer Chrome uit de lijst met kieshulpen in de configuratie. De standaard Windows-browser wordt geopend vanaf deze actie. Het wordt aanbevolen om Chrome in te stellen als de standaard Windows-browser.

Selecteer 'Toevoegen aan Chrome':

dialing helpers chrome

Selecteer 'Extensie toevoegen':

chrome add extension

Er verschijnt een bevestiging:

chrome number added confirmation

Selecteer 'Altijd toestaan' bij het eerste gebruik om deze instellingen te onthouden:

chrome always allow box checked

De Klik en Bel optie is standaard ingeschakeld (groen):

extension enabled default

De Klik en Bel optie kan worden uitgeschakeld door deze te selecteren (rood):

extension disabled icon

Firefox

Selecteer Firefox uit de lijst met kieshulpen in de configuratie. De standaard Windows-browser wordt geopend vanaf deze actie. Het wordt aanbevolen om Firefox in te stellen als de standaard Windows-browser.

Selecteer 'Toevoegen aan Firefox':

dialing helpers firefox

Selecteer 'Toevoegen':

firefox telephone number detection add

Selecteer 'Oké, hebbes' om te bevestigen:

firefox telephone number detection added confirm

De Klik en Bel optie is standaard ingeschakeld (groen):

extension enabled default

De Klik en Bel optie kan worden uitgeschakeld door deze te selecteren (rood):

extension disabled icon

Traditionele Telefonie Stuurprogramma's

Activeer TAPI-driver (alleen kiezen), 'CallTo'-protocol, of TAPI-verzoekoptie:

OPMERKING: Controleer de handleiding van de TAPI-applicatie hoe uitgaand bellen geconfigureerd dient te worden

Report this page

Personal/Company details provided to us through this website regarding an enquiry will only be used to specifically deal with that enquiry. We will not disclose your personal information to a third party or use it for marketing purposes without your permission. Please see our Privacy Policy for more information.