Snel kiezen of zoeken

Op elk gewenst moment kan de “zoek” in menu worden gebruikt om een willekeurig telefoonnummer te bellen of te zoeken in alle gekoppelde adresboeken (Zoek is niet te gebruiken in de online help).

tray menu search bar

Uitgaand bellen

Om te bellen, typt u gewoon het telefoonnummer in dat u wilt bellen en drukt u op Enter:

search results

OPMERKING: De manier van uitgaande bellen methode is altijd hetzelfde, ongeacht het apparaat type dat is geselecteerd: Bureautelefoon, Softphone, enz. Het uitbelproces varieert afhankelijk van het geselecteerde apparaat type – in sommige gevallen moet mogelijk eerst het geselecteerde apparaat worden beantwoord voordat de uitgaande oproep wordt gedaan!

Contact Zoeken

Contacten kunnen worden gevonden op basis van voor - of achternaam van de contactpersoon, bedrijfsnaam of telefoonnummer.

Elk overeenkomend contact zal worden weergegeven - klik op het telefoonnummer om uit te bellen of beweeg de muis over het contact en gebruik de Uitschuifbalk om de klantenkaart in het geïntegreerde CRM-applicatie te openen.

traymenu search bar contact display

Bij zoeken naar interne contacten zoals collega’s zal ook de beschikbaarheid worden weergegeven zoals bezet of beschikbaar. Als de koppeling met Microsoft Teams is geactiveerd zal ook de MS-team beschikbaarheidsstatus worden weergeven. Als u de muis op een gebruikersinvoer plaatst, zal de uitschuifbalk worden geopend met de optie om de contactpersoon te bellen of te openen. De contactpersoon kan ook worden toegevoegd aan de lijst met favorieten. Indien ingeschakeld kunt U ook een chat openen in Microsoft Teams.

Tijdens een verbonden gesprek kan het Kiezen/Zoeken hulpmiddel worden gebruikt om het gesprek door te schakelen naar een contactpersoon:

traymenu connected call transfer options

Report this page

Personal/Company details provided to us through this website regarding an enquiry will only be used to specifically deal with that enquiry. We will not disclose your personal information to a third party or use it for marketing purposes without your permission. Please see our Privacy Policy for more information.