Welkom en aanmelden

Voer in het Aanmeldvenster een geldige gebruikersnaam en wachtwoord in, zoals verstrekt door uw serviceprovider en klik op de knop "Aanmelden":

user login window

Wanneer “Automatisch aanmelden” is geselecteerd zal de Go Integrator Nava-software automatisch aanmelden.

Selecteer 'Geavanceerd' voor meer verbindingsopties

user login advanced options

Geavanceerde opties

Toegangscode Opnieuw Instellen

Om de Toegangscode te wijzigen, klikt u op "Reset" en voert u de nieuwe Toegangscode in.

access code reset

OPMERKING: dit mag alleen worden uitgevoerd op advies van uw serviceprovider.

Opties

Selecteer 'Proxy gebruiken' en 'Ongeldige certificaten negeren' alleen als dit vereist is en door uw serviceprovider wordt geïnstrueerd:

access code reset

Eerste login wizard

Bij de eerste aanmelding na de installatie wordt een lijst met de beschikbare telefoonapparaten voor uw gebruikersaccount weergegeven. Vink het vakje aan om het apparaat beschikbaar te maken voor gebruik. Er moet ten minste één apparaat worden geselecteerd en als meerdere apparaten zijn ingeschakeld, kan het voorkeursapparaat worden gekozen in de vervolgkeuzelijst.

first login wizard

De selectie kan na het inloggen worden gewijzigd via Configuratie > Apparaten.

OPMERKING: Het "Primaire/Vaste Telefoon"-apparaat moet zijn geselecteerd om Contacten in het Beschikbaarheidvenster weer te geven of te doorzoeken. Het "Softphone"-apparaat moet worden geselecteerd voor Aanwezigheid om de status van het In Gesprek-lampje weer te geven, ongeacht of de Softphone wordt gebruikt of beschikbaar is als Voorkeursapparaat.

Het "Softphone" -apparaat vraagt ook om configuratie-instellingen voor pc-audioapparaten - kies de juiste audioapparaten voor microfoon, luidspreker en beltoon.

configure audio devices

Als "Teams" is geselecteerd, vraagt het Microsoft Teams gebruikersaccount om een inlogbevestiging:

teams login window

OPMERKING: aanvullende configuratie is vereist binnen Microsoft Teams beheer

Activering van licentiesleutel

Sta een gebruiker toe om automatisch een CRM-contact uit te klappen wanneer een inkomende oproep wordt ontvangen. Hiermee kunnen nieuwe gebruikers een Licentiesleutel (voorheen Serienummer) invoeren om zelf een Licentiepakket toe te wijzen, of zich registreren voor een gratis proefperiode van 30 dagen.

user login window

Gegevens importeren uit Go Communicator v3

Indien ingeschakeld, kan Go Integrator Nava aanbieden om configuratiegegevens te importeren uit de Go Communicator v3. Gegevens die kunnen worden geïmporteerd, zijn onder meer:

• Inloggegevens van gebruikers;
  • CRM-integraties (met uitzondering van Outlook Contactpersonen).

OPMERKING: Integraties die een v4-integratie beschikbaar hebben in Go Integrator Nava, worden nog steeds geïmporteerd als een v3-integratie, dus moeten ze handmatig opnieuw worden geconfigureerd als een v4-integratie, als een nieuwe functie zoals de functie 'Contact toevoegen' nodig is.

• Bij het opstarten worden de aanmeldgegevens van gebruikers automatisch ingevuld:

user login

• Vervolgens wordt een prompt weergegeven die de CRM-integraties bevestigt die zijn gedetecteerd tijdens de v3-installatie. Klik 'Ja' om te importeren naar Go Integrator Nava

user login

• De CRM-integraties worden in eerste instantie 'uitgeschakeld' en moeten worden 'ingeschakeld' en 'geautoriseerd' om het proces te voltooien

user login

Report this page

Personal/Company details provided to us through this website regarding an enquiry will only be used to specifically deal with that enquiry. We will not disclose your personal information to a third party or use it for marketing purposes without your permission. Please see our Privacy Policy for more information.