Zoeken en bellen gebruiken voor Microsoft Teams

Go Integrator Nava client moet geïnstalleerd en actief zijn om Zoeken en Bellen voor Microsoft Teams te laten werken.

Zoeken naar contactpersonen

• Om toegang te krijgen tot Zoeken en Bellen voor Microsoft Teams, klikt u op de pin met het label 'Integrator' op de App Bar.

integrator teams search

• Een gebruiker kan een contact zoeken aan de hand van een voor-, achter- of bedrijfsnaam en eventueel op telefoonnummer. Dit doet u door een van deze geheel of gedeeltelijk in te typen in het veld Zoeken naar contacten en op zoeken te drukken.

• De resultaten worden weergegeven vanuit alle aangesloten CRM en interne mappen.

integrator teams search

Contact weergeven

• Door op het pictogram rechts van de weergegeven contactnaam te klikken, kan een gebruiker het contactbestand uit zijn CRM uitklappen.

teams dispay contact

Een gesprek voeren

• Om uitgaand te bellen, klikt u op het telefoonnummer in het zoekresultaat. Hiermee wordt een uitgaand gesprek gestart binnen Go Integrator Nava. Op welk apparaat dit gebeurt is afhankelijk van het ingestelde voorkeursapparaat.

integrator search feature

Toegang tot Go Integrator Nava Instellingen

• Als u op het instellingenpictogram rechtsboven in het Teams-display klikt, verschijnt de instellingenpagina van Go Integrator Nava.

integrator search feature

Report this page

Personal/Company details provided to us through this website regarding an enquiry will only be used to specifically deal with that enquiry. We will not disclose your personal information to a third party or use it for marketing purposes without your permission. Please see our Privacy Policy for more information.