Integratie instellen

Integraties verbinden een CRM of applicatie met het telefoonplatform.

Inkomende of uitgaande telefoonnummers worden aan een contactrecord in een CRM gekoppeld.

Dit maakt functies als Contact Uitklappen en Zoeken in Adresboek mogelijk.

Integrations

Selecteer '(Nieuw toevoegen)' om een nieuwe CRM integratie toe te voegen:

Integrations

Kies de gewenste toepassing uit de lijst en selecteer "Instellen":

Integrations

*OPMERKING: Alleen Standaard integraties zullen in de lijst verschijnen. Voor andere toepassingen of 'Gecontroleerde' integraties is een ontgrendelingscode nodig.

Klik hier om een ondersteunde integratie te zoeken, of om een nieuwe aan te vragen.

Selecteer 'Help' om de Integratiehandleiding te openen:

Integrations

De Integratiegids bevat stapsgewijze configuratiegegevens:

Integrations

Nadat u de configuratiestappen uit de Help Handleiding hebt voltooid, selecteert u Opslaan:

Integrations

*OPMERKING: Raadpleeg de Integratiehandleiding die specifiek is voor uw toepassing of CRM. Specifieke functies kunnen variëren afhankelijk van het CRM of de applicatie.

Controleer de verbindingsstatus van de integratie:

Integrations

Test het zoeken door 'Test' te selecteren, voer het contactnummer in en selecteer dan Zoeken:

Integrations

*OPMERKING: Test zoeken kan niet beschikbaar zijn met bepaalde CRM's of applicaties.

Selecteer Verwijderen om de Integratie volledig te verwijderen:

Integrations

Report this page

Personal/Company details provided to us through this website regarding an enquiry will only be used to specifically deal with that enquiry. We will not disclose your personal information to a third party or use it for marketing purposes without your permission. Please see our Privacy Policy for more information.