Call Center

call center launch icon

Indien ingeschakeld in het gebruikersprofiel van het telefoonplatform zijn diverse functies van het callcenter zichtbaar en kunnen worden bediend vanuit de taakbalk, de Appbalk of de telefoonbalk.

Functie zichtbaarheid

De beschikbaarheid van telefoonbalk functies is afhankelijk van:

1. Het type licentie – Callcenter functies hebben altijd een UNITE-licentie nodig.

2. De callcenterservices van het Telefoonsysteem die aan de gebruiker zijn toegewezen: het gebruikersbereik van de Callcenteragent en ten minste één apparaat dat is opgenomen in een of meer Oproepwachtrijen.

Taakbalk/Appbalk Callcenter instellingen

In het Systeemmenu en Appbalk callcenterwerkbalk wordt weergegeven aan welke wachtrij(en) de gebruiker is toegewezen (aangegeven door het selectievakje).

Vink het selectievakje aan of uit om het wachtrij lidmaatschap in of uit te schakelen:

tray menucall center settings

OPMERKING: Go Integrator Nava schakelt alle apparaten van de gebruiker in of uit die zijn geconfigureerd in de geselecteerde wachtrij.

Telefoonbalk Callcenter-instellingen

Wachtrij Lidmaatschap

In de Oproepwerkbalk wordt weergegeven aan welke wachtrij(en) de gebruiker is toegewezen (aangegeven door het selectievakje).

Vink het selectievakje aan of uit om het wachtrij lidmaatschap in of uit te schakelen:

call toolbar queue membership options

OPMERKING: Go Integrator Nava schakelt alle apparaten van de gebruiker in of uit die zijn geconfigureerd in de geselecteerde wachtrij.

Report this page

Personal/Company details provided to us through this website regarding an enquiry will only be used to specifically deal with that enquiry. We will not disclose your personal information to a third party or use it for marketing purposes without your permission. Please see our Privacy Policy for more information.