Taakbalk of Appbalk

Go Integrator Nava heeft twee verschillende modi: Taakbalk en Appbalk.

De kenmerken zijn bijna gelijk maar er zijn enkele verschillen.

De modus is instelbaar via Configuratie -> Interface -> Appbalk

De standaard werkwijze is taakbalk (Appbalk is dan ingesteld op “Geen”).

Menu

In de standaard Taakbalk modus wordt Go Integrator Nava uitgevoerd als een programma en weergegeven als een gekleurd cirkelpictogram.

De kleur van het pictogram geeft de huidige status weer bijvoorbeeld groen voor beschikbaar.

Als u de Cara software wilt openen klikt u met de rechtermuisknop op het Go Integrator-pictogram op de Windows taakbalk.

tray menu

Pictogram Definities:

tray menu home icon

Startpagina:Terug naar de Taakbalk modus

tray menu recent calls icon

Recente oproepen:Samengevatte belgeschiedenis

tray menu preferred device icon

Voorkeurapparaat:Selecteer het gewenste apparaat dat wordt gebruikt om te bellen en gebeld te worden

tray menu call center icon

Callcenter: Indien ingeschakeld, Telefoonsystemen Callcenter hulpmiddelen

tray menu help icon

Hulp:Relevante onderwerpen zoeken en openen in de online Help

menu exit icon

Afsluiten:Wachtwoord wijzigen, uitloggen of Go Integrator Nava beëindigen

Als u het Go Integrator-pictogram zichtbaar wilt houden, sleept u het pictogram naar de taakbalk:

tray icon taskbar

App balk

Indien gewenst kan Go Integrator werken als een native, docked Windows-werkbalk met de naam "Appbar" -modus.

Als u de Appbar-modus wilt inschakelen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram Go Integrator systeemmenu en selecteert u Configuratie.

OPMERKING:Het pictogram Go Integrator in het systeemvak wordt niet meer weergegeven, maar het pictogram met de gebruikersstatus wordt boven aan de AppBar weergegeven.

appbar mode

Selecteer onder de configuratiepagina "Interface" in de vervolgkeuzelijst de gewenste positie voor de Appbalk, links of rechts van het scherm en "opslaan" vervolgens de instellingen. Als u "Geen" selecteert, keert u terug naar de Taakbalk modus.

appbar position option

De Appbalk wordt weergegeven, gekoppeld aan de zijkant van het Windows-bureaublad.

De kenmerken en functies van Appbalk-modus zijn vergelijkbaar, maar niet identiek, met modus taakbalk:

status indicator icon

Status Indicatie: Toont de huidige status van de gebruiker: bijvoorbeeld groen voor beschikbaar

search icon

Zoeken: Zoeken in adresboek op naam of telefoonnummer

presence icon

Beschikbaarheid: Collega’s beschikbaarheid lijst maken Gebruikerslijst gegenereerd vanuit het telefoonsysteem

calls icon

Gesprekken: Belgeschiedenis, invoerbalk voor nummer kiezen en selectie voorkeursapparaat

call center icon

Callcenter: Indien ingeschakeld, Telefoonsystemen Callcenter hulpmiddelen

call toolbar icon

Telefoonbalk:Werkbalk die vastgekoppeld kan worden met optionele Callcenter functies

help icon

Hulp:Relevante onderwerpen zoeken en openen in de online Help

settings icon

Configuratie:Go Integrator Nava-client configuratie

exit icon

Afsluiten:Wachtwoord wijzigen, uitloggen of Go Integrator Nava beëindigen

Pictogram Statusindicator

In de systeemmenumodus of de AppBar-modus vertegenwoordigt de weergegeven kleur van het pictogram Go Integrator de status van uw gebruikersextensie in combinatie met de beschikbaarheid van uw Microsoft Teams, als Microsoft Teams integratie is ingeschakeld en actief:

green icon status

Groen:Gebruiker is klaar/beschikbaar

red icon status

Rood: Gebruiker is bezet (knipperen geeft aan rinkelen)

amber icon status

Amber: Gebruiker is afwezig (knipperen betekent huidig gesprek "In de wacht")

Eenrichting: Gebruiker is ingesteld op Niet Storen

Gerelateerd onderwerp:Beschikbaarheid.

Gerelateerd onderwerp:Adresboek.

Gerelateerd onderwerp:Belgeschiedenis.

Gerelateerd onderwerp:Telefoonbalk.

Gerelateerd onderwerp:Configuratie.

Report this page

Personal/Company details provided to us through this website regarding an enquiry will only be used to specifically deal with that enquiry. We will not disclose your personal information to a third party or use it for marketing purposes without your permission. Please see our Privacy Policy for more information.