Apparaten

Beheer apparaten die met telefonie te maken hebben:

Audio settings

Microsoft Teams

Microsoft Teams Integratie inschakelen:

Devices

*OPMERKING: Voor Microsoft Teamsintegratie moet aan de volgende voorwaarden zijn voldaan:

Microsoft Teams Integratie

*OPMERKING: De initiële setup hieronder moet vanuit een Wereldwijde Beheerdersrol worden gedaan. Zakelijke of school gebruikersaccounts vereist. Persoonlijke accounts worden niet ondersteund.

Meld u aan met uw Microsoft-account via het app-registratievenster:

Devices

Bekijk en autoriseer het machtigingsvenster:

Devices

*OPMERKING: Geef toestemming namens uw organisatie moet zijn geselecteerd Globale Beheerders kunnen de volledige lijst van permissies voor 'integrator"'bekijken vanuit:

https://myapplications.microsoft.com/ of https://aad.portal.azure.com/.

Beschikbaarheid

Selecteer om chat in te schakelen via Microsoft Teams:

Devices

Dienst Publiek Imago

Inschakelen indien de Avatar een publieke afbeeldingsdienst ma gebruiken:

Devices

Profiel Apparaten

Toont apparaat(en) gekoppeld aan het gebruikersprofiel:

Devices

*OPMERKING: Een selectie kan worden in- of uitgeschakeld in gevallen waarin meerdere apparaten bestaan.

Report this page

Personal/Company details provided to us through this website regarding an enquiry will only be used to specifically deal with that enquiry. We will not disclose your personal information to a third party or use it for marketing purposes without your permission. Please see our Privacy Policy for more information.